Férfi jelentkezőket vár, 16 és 50 év között a tavaly indult színház. A válogatásra szabadon választott verssel vagy monológgal lehet készülni.

MH – Makó

Tavaly januárban kezdett el kialakulni a Makói Teátrum ötlete, februárban már szereplőket is válogattak. A tagjai közül a legtöbben soha nem próbálkoztak még színjátszással. Ehhez mérten az előadásokra a felkészülést az alapoktól kezdték, drámajátékokkal és helyzetgyakorlatokkal.

Rejtővel kezdtek a makói amatőr színészek – Makó Híradó

Az év elején alakult társulat első előadásában komédiát hozott a színpadra. A legtöbb szereplőnek korábban nem volt színészi tapasztalata. Az első két előadást mintegy négyszázan nézték meg. Nagy Szabolcs – Makó Január elején kezdett formálódni a Makói Teátrum ötlete, februárban már szereplőket válogattak hozzá, júniusban pedig első előadásukon is túl vannak, méghozzá nagy sikerrel.

Mostanra több előadáson is túl vannak, a színház pedig ismét felvételt hirdet, ezúttal 16 és 50 év közötti férfiak számára. A jelentkezéseket a makoiteatrum@gmail.com címre kell elküldeni, a válogatás pedig február 25-én lesz 9 órától a Hagymaházban. Erre egy szabadon választott vers vagy monológ előadásával kell készülni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest