A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy nő és egy férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy bevásárlóközpontból telefont és laptopot vittek el fizetés nélkül.

MH – CSMRFK

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feltételezett elkövetők 2017. augusztus 14-én Szegeden, a Rókusi körúton található bevásárlóközpontban, a dobozából kibontottak egy Asus X541S típusú laptopot, majd azt a nő a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott. Ezt követően a férfi egy Like X5 típusú mobiltelefont a lopásgátlójával együtt rejtett a ruházatába és azzal egy hibás áruvédelmi kapun keresztül szintén távozott.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest