Külföld Színes

Szereti a csokit? Ez lehet az álommunkája!

Ha Ön szereti a csokoládét, akkor ez lehet a legjobb munkalehetőség: a brit Cadbury olyan részmunkaidős tesztelőket keres, akik őszinték, mohók és szenvedélyük az édesség.

MH – Színes

Valószínű sokan álmodoznak arról, milyen jó lehet azoknak, akik csokoládékat kóstolhatnak egész nap – persze, ez lehet egy idő után hátrány is. Hála a Mondelez Internationalnek – aki a Cadbury és az Orea megálmodója – most bárkinek lehetősége nyílik jelentkezni tesztelőnek. 4 helyet hirdettek meg: kakaó és csokoládé italkóstoló, illetve csokoládékóstoló pozíciókra lehet jelentkezni február 16-ig.

A részmunkaidős állást persze nem ingyen kell csinálni, hiszen fizetnek is érte, amely szabadságot és különböző járulékokat is tartalmazza. A cég a jelentkezésnél nemcsak az őszinteséget, a csokoládé iránti szenvedélyt és az objektivitást várja el, hanem az angol nyelven való széleskörű leírást.

A Sun angol napilap szerint tavaly is kerestek ilyen munkakörökbe embereket, akkor közel 1500 jelentkezés érkezett be – naponta. A cég megerősítette, már most is rengeteg életrajzot kaptak, így aki nem kap azonnal visszajelzést, ne aggódjon.