Kiemelt hírek Színes Videó

A romantikáé és a pihenésé volt a főszerep

Páros masszázs, szerelmes dallamok és romantikus lézerjáték – a Hagymatikum a Valentin hétvége alkalmából különleges programokkal készült a pároknak. Gergely Gábor, a fürdő igazgatója személyesen vezetett minket körbe, hogy bemutassa, mi is vár a vendégekre.

Kiss Dániel – Makó

A főbejáraton belépve rögtön szív alakú lufik fogadták a kikapcsolódni vágyókat, a fürdőtérbe érve pedig látványos lézerjáték és kellemes zene hozta még közelebb egymáshoz a szerelmeseket. Egy feldíszített helyiségben 30 perces aroma vagy svéd masszázs közül is választhattak a vendégek. A rózsafal nem csak díszítőelem volt: aki előtte készítetett képet, az egy nyereményjátékon is részt vett, ahol élménygaranciás, masszázzsal, szaunával egybekötött páros fürdőbelépőt lehetett nyerni.

navigate_before
navigate_next

A fürdő menüje is a hétvége tematikájához kapcsolódik: megannyi finomság közül lehet választani, mind valamilyen fantázianévvel van ellátva. Természetesen a buli sem maradt el: a zenéről DJ Naszy gondoskodott est folyamán. Ráadásul nem csak a szerelmeseket várta a Hagymatikum, hanem bárkit, aki pihenni és kikapcsolódni szeretne: többen barátokkal vagy családosan, gyerekekkel érkeztek.

A délutáni bejárásról videót is készítettünk, amelyben Gergely Gábor, a Hagymatikum igazgatója mutatta be a Valentin hétvége különlegességeit:

Valentin hétvége a Hagymatikumban

A Hagymatikum igazgatója, Gergely Gábor személyesen vezetett körbe minket, hogy bemutassa, mivel is készül a fürdő a Valentin hétvége alkalmából.

Közzétette: Makó Híradó – 2018. február 10.