Hírek Sport

Makói vereség ólomlábakon

Ezúttal nem ment olyan jól, mint szerdán, a frissebb Mezőhegyes így nyerni tudott a Maros partján. Fotó: makoifc.hu

MH-Csfoci.hu

Ötödik téli edzőmérkőzését vívta szombaton az NB III-as Makó FC. A hagymavárosiak a Szegedi VSE és a Csermő ellen győztek, míg a Szarvassal és a SZEOL-lal döntetlent játszottak, ezúttal pedig Békés megyei ellenfelet fogadtak.

A Békés megyei I. osztályban jelenleg hetedik Mezőhegyes ellen a makóiak sajnos jóval tompábban és lassabban futballoztak, mint a szerdai, Csermő elleni összecsapáson – ráadásul a Mezőhegyes két védelmi hibát kihasználva kétgólos előnyre tett szert a szünetre.

A fordulás után valamelyest feljavult a Makó, de helyzeteket csak a hajrára tudott kialakítani a gárda, amely ugyan az egész találkozón többet birtokolta a labdát, de a hatékonyabban futballozó és jól védekező Mezőhegyes koncentrált játékkal végül behúzta a találkozót.

Széll Kristófék legközelebb jövő szerdán a Békés megyei I. osztály éllovasát, a Méhkeréket fogadják.

Felkészülési mérkőzésen:

Makó FC – Mezőhegyesi SE 0-2 (0-2)
Makó: Garamvölgyi – Rakoczai, Sirokmán, Gilinger, Kasuba, Lipták, Tóth T., Széll K., Gémes, Babolek, Molnár J. Játszott még: Füstös K. (kapus), Veress Á., Patai B., Bánóczki, Varga R., Mezei E., Vajna M. Edző: Méhes Tibor.

Méhes Tibor: – Rendkívül tompán és fáradtan játszottunk, szerdán egy egészen másik arcunkat mutattuk. Ez teljesen természetes, hogy így megzuhantunk, most járunk a felkészülés mélypontján. Innen kell felrángatni a csapatot, a játék és az eredmény nem pozitív, de az eddigi felkészülésünk jól sikerült, hiszen körülbelül erre az időszakra vártuk a mélységet, még ha nem is ennyire mélyet.

Forrás: csfoci.hu