Ahogy tegnap beszámoltunk róla, a makói kórház újszülöttellátását segítő eszközöket vásároltak Szentpéteri Csilla zongoraművész jóvoltából, aki jótékonysági koncertjén több mint 2 millió forintot gyűjtött össze. Csütörtök délután az idősebb generációt lepte meg könyvekkel, filmekkel és finomságokkal.

Gajáta Fanni  – Makó

Tegnap a makói kórház gyerekosztályának vitt meglepetést, ma pedig a Batthyány utca 23. szám alatt található Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonában élőket látogatta meg Szentpéteri Csilla zongoraművész. A makói zenész nem ment üres kézzel: rengeteg könyvet, filmet, keresztrejtvényt és édességet is ajándékozott az ott élők nagy örömére.

– Próbáltam végiggondolni, hogy édesapám és édesanyám milyen könyveket, filmeket szeret ebben a korban, így a romantikustól a történelemig, az akciótól kezdve egészen papírzsebkendős, nagyon szép, nagyszabású filmekig hoztam sok mindent, hogy kellemesebbé tegyük a napjaikat – fogalmazott a zongoraművész.

Az ajándékot Czavalingáné Varga Mária telephelyvezető vette át Szentpéteri Csillától. A nyugdíjasok nagyon örültek a meglepetéseknek, gyorsan kiderült, hogy kik azok, akik olvasni vagy éppen rejtvényt fejteni szeretnek szabadidejükben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest