Komoly vérveszteségekkel járt a makóiak Csermő elleni diadala. Fotó: makoifc.hu

MH – Makó

A román harmadosztályú Gloria Lunca Teuz – Cermei (Csermő) csapata ellen folytatta a felkészülését az NB III-as Makó FC. A Maros-partiaknál ezúttal egy új próbázó kapott szerepet: a Szeged 2011-Grosics Akadémia 19 éves játékosa, Molnár János lépett pályára Méhes Tibor együttesében, aki az őszi idény során összesen 19 alkalommal lépett pályára az NB II-ben, ebből 15-ször kezdőként.

Magas iramú, lüktető mérkőzést játszott egymással a két gárda. Az első felvonásban a Makó szerzett vezetést: egy kapu előtti kavarodást követően Babolek Zoltán eszmélt a leghamarabb, és a kapuba vágta a labdát az ötösről. A szünet után is maradt a magas iramú játék, a Makó pedig újra betalált: egy felívelt labdát Dejan Juhik tett volna el a kapus mellett, azonban lecsúszott neki – a második hullámban érkező Vajna Martin viszont kihasználta az adódó lehetőséget. Az i-re a pontot a végén Molnár János szabadrúgása tette fel: a fiatal játékos egy 22 méterről járó szabadrúgást váltott gólra. A meccs krónikájához tartozik még, hogy Dejan Juhik sérülést szenvedett, és a makói kórházban végződött számára a szerda esti felkészülési mérkőzés.

Felkészülési mérkőzésen:

Makó FC – Csermő 3-1 (1-0). Makó: Füstös – Rakonczai, Gilinger, Lipták, Kasuba, Juhik, Bánóczki, Széll K., Molnár J., Babolek. Tóth T. Játszott még: Garamvölgyi (kapus), Veress Á., Patai B., Varga R., Vajna M., Beke D., Frank B., Mezei E.
Gól: Babolek Z., Vajna M., Molnár J.

Méhes Tibor: – Kifejezetten jó meccset játszottunk, különösen a saját csapatom védekezése tetszett. Biztató, hogy eddig minden edzőmeccsen picit előre tudtunk előrelépni.

Forrás: csfoci.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest