Túl vagyunk a hét felén, kispéntek van, hamarosan hétvége, már csak egy kevés kell hozzá. Sajnos a következő napokban nem tér vissza a jó idő: lehet, hogy februárra megérkezik a tél?

MH – összeállítás

Bár a nappali fagyok még nem érkeztek meg, az influenza sajnos igen: tegnaptól látogatási tilalmat rendeltek el az összes megyei kórházban. Szerencsére az intézményből nem csak rossz híreket kaptunk: 6 millió forintból fejlesztették a makói újszülöttellátást.

A vidéki fiatalokat segítené az Esély otthon elnevezésű program, amelyben hangsúlyos szerepet kap az otthonteremtés, de a munkahely- és közösségteremtést is támogatja a pályázat. Folytatódott a Lázár János egy hetét bemutató videósorozat is, amelyet mi sem hagytunk ki: ebben a részben felesége, Lázárné Megyeri Zita mesél arról, milyen is az élet egy miniszter mellett.

Makón sem állt meg az élet tegnap: a testület megszavazta a költségvetést, elutasították a bevándorlást, ráadásul az is biztossá vált, hogy Szabó “Sonka” Lászlóról nevezik el az épülő sportcsarnokot. Ha pedig sport: Babos Tímea párosban világelső szeretne lenni – mi drukkolunk, hogy sikerüljön!

Megszavazta a költségvetést, elutasította a bevándorlást a testület – Makó Híradó

Maratoni hosszúságú ülést tartottak a képviselők. Török Miklósnak segíteni kellett értelmezni az illegális bevándorlás fogalmát, a város 660 millió tartalékkal számol erre az évre, most már biztos, hogy Szabó „Sonka” Lászlóról nevezik el az épülő sportcsarnokot.

A mai napon az Arankákat köszöntjük, de ha van Jeromos, Jutocsa vagy Salvador keresztnevű ismerőse, ne felejtse el őket felköszönteni! A mai napon is érdemes lesz figyelni az oldalunkat, hiszen a Hagymaház felújításáról is olvashat majd, de a Hagymatikum szombati Valentin napi programjáról is többet megtudhat! Lakossági fórum is lesz: Hadik György 17 órától várja majd a lakókat a Bajza utcai iskolában.

Kitartást mindenkinek a mai napra, már csak egyet kell aludni és hétvége! A reggeli készülődéshez mi egy Queen-számot választottunk, reméljük, jól fog esni a kávé mellé!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest