A két háziorvos már nagyon várja, hogy február 19-étől itt dolgozhassanak. Naponta mintegy 150 beteg fordul meg náluk, a parkolót is bővítenék később.

Nagy Szabolcs – Makó

– Gyakorlatilag minden ki van cserélve, gyönyörű az egész berendezés, sokkal korszerűbb, végre kaptunk hangszigetelt ajtót is – mondja Dr. Ábrahám Erzsébet Judit a Justh Gyula utcai felújított rendelőről.

Hamarosan végre megfelelő körülmények között fogadhatják itt a betegeket kollégájával, Dr. Takács Évával, aki már 2002 óta ebben az épületben rendel. A rendelő bútorai folyamatosan érkeznek, néhány már be is lett állítva, február 19-étől a megszokott rendelési időben fogadják majd a hozzájuk érkező naponta mintegy 150 beteget.

– Nagyon sok rendelő van hasonló állapotban még a városban, mint amilyen ez volt a felújítás előtt. Arra törekszünk, hogy a többi is hasonlóan jó állapotba kerüljön, ez most bizonyíték arra, hogy ha valamit eldöntünk, akkor meg lehet csinálni – mondja a körzet önkormányzati képviselője.

Kádár Józseftől azt is megtudtuk, már sok környéken élő lakos felkereste és megköszönte a felújítást, így a képviselő abban is biztos, hogy mindenki örül majd a kívül-belül felújított épületnek. Az önkormányzat összesen 33 millió forintot fordított arra, hogy végre normális körülmények legyenek a több mint 40 éves épületben.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest