Hírek Kiemelt hírek Színes

Ki a megmondóember a Lázár családban?

A minisztert ezúttal Budapesten hagyjuk Orbán Viktorral és a kormánytagokkal, és feleségét faggatjuk, hogyan lesz a huszonnégy órából harminchat. Apás-fiús-kutyás családi programok és egyéb kulisszatitkok a lazarjanos.hu weboldalon.

Pintér M. Lajos

Az ember, aki soha nem fárad el. Vagy ha igen, emberfeletti gyorsasággal regenerálódik. (Ki ne irigyelné ezt?) Minden reggel 5 és fél 6 között ébred, külön ébresztőóra nélkül. (Ezt pedig ki irigyelné?) Ha fáradt, azt legfeljebb abból veszik észre szerettei, hogy nem 150, hanem csak 90 százalékon pörög.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert ezúttal Budapesten hagyjuk Orbán Viktorral és a kormánytagokkal meg a napi politikai problémákkal, s feleségét, Lázárné Megyeri Zitát faggatjuk, hogyan lesz a huszonnégy órából harminchat. A térségünk országgyűlési képviselőjének egy hetét bemutató különleges videó szerdai epizódja a lazarjanos.hu internetes oldalon tekinthető meg.

Egy hetem | Lázár János

Országgyűlési képviselő, Csongrád 04. választókerület

Lázárné Megyeri Zita kíméletlenül, mégis szeretetteljesen őszinte. Emberközelségbe hozza az apahiányos hétköznapokat, a férjjel eltöltött lopott perceket, az apás-fiús-kutyás összekovácsoló programok kulisszatitkait. Elárulja, hogyan dolgozza fel a família, hogy a Miniszterelnökség nem családbarát munkahely, előny vagy hátrány-e a szigor, és arról is lerántja a leplet, vajon a miniszter képes-e a hódmezővásárhelyi Zsoldos utcai családi fészek kapuin kívül hagyni a nagypolitikát. No persze azt sem rejti véka alá, ki a megmondóember odahaza…

Ne hagyják ki a szerdai videót sem! Nemcsak Lázár Jánost, az apát, a férjet ismerhetik meg általa, de többek között azt is megtudhatják, melyik minisztertársával vívja a leghevesebb szópárbajokat, illetve mi az a három téma, ami nem maradhat el az Orbán Viktorral folytatott „négyszemköztik” során.