Az 52 éves magyarcsanádi nő 2017 szeptember végén tűnt el: otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott életjelet magáról. A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

MH – CSMRFK

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 52 éves Árgyelán Ilona eltűnésének ügyében. A rendőrségre 2018. január 29-én érkezett bejelentés szerint, a nő 2017 szeptember végén magyarcsanádi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról.

Árgyelán Ilona körülbelül 165 centiméter magas, 65-70 kilogramm, molett testalkatú. Haja vállig érő, vörösre festett, eredetileg világosbarna színű. Arca kerek, fülei fejhez simulóak, fogazata hiányos, felül protézist visel. Különleges ismertetőjegye, hogy jobb csuklóján kék színű, csaknem 5 centiméteres “TOMI” tetoválás látható.

Az eltűnt személy felkutatására bevezetett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek, ezért a rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest