Óföldeák ősparkja, Lázár nyakkendője, Kósa kokija, online IKEA. Keddi koffeinbombánk: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból. Fotó: pixabay.com

MH-lapszemle

Mesterterv

Milliomos Óföldeák.

Az orvosi rendelőt, a polgármesteri hivatalt és az emlékházat is felújítják Óföldeákon a tavaly elnyert támogatásból, sőt, ennél is nagyobbat álmodtak – írja a Delmagyar.hu.

„A templom közelében van egy régi kúria, amely a Návay családé volt, most a község tulajdona. Ezt szeretnék felújítani, rendezvényházzá alakítani, és rendbe tenni a körülötte lévő ősparkot. Ez, ha megvalósul, több százmilliós beruházás lehet.”

48 millió forintot hozott a 2017-es év Óföldeáknak

2017 nagyon eredményes év volt: 48 millió 74 ezer forintot nyertünk pályázaton a TOP-ból energetikai korszerűsítésre. Ez majdnem annyi pénz, mint az önkormányzat egyéves költségvetése – mondta a tavalyi év legfontosabb, óföldeáki érdekeltségű híréről lapunknak Simonné Sinkó Erika polgármester. A község ebből a pénzből most fel tudja újítani az orvosi rendelőt, a polgármesteri hivatalt és az emlékházat.

Kávéfőző

Lázár konyhája.

A Blogstar.hu is kiszúrta, hogy elindult Lázár János weboldala, és ha már így tett, körbe is járta a politikus rezidenciáját.

„Eljuthatunk a miniszter otthonának nappalijáig és konyhájáig is – Lázár János a kávéfőzőt be tudja kapcsolni, de más konyhai munkához saját bevallása szerint nem ért. Az is kiderül a videóból, hogy hányszor ment be a városházára Lázár János nyakkendő nélkül és azt is elmeséli, hogy miért zárta be néhány alkalommal hivatal kapuját belülről.”

Lázár Jánosnak életszaga van

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Járt már Lázár János hódmezővásárhelyi konyhájában? Itt az alkalom, hogy megtegye, ugyanis elkészült a Miniszterelnökséget vezető miniszter új internetes oldala. A lazarjanos.hu oldal egyik videójának köszönhetően (címe: Az egésznek életszaga van), eljuthatunk a miniszter otthonának nappalijáig és konyhájáig is – Lázár János a kávéfőzöt be tudja kapcsolni, de más konyhai munkához saját bevallása szerint nem ért.

Kamera

Kósa kokija.

Hódmezővásárhelyen járt Kósa Lajos, a Modern Városok Program koordinálásért felelős miniszter, aki a Vásárhely 24 tudósítása szerint gyorsan kiosztott néhány virtuális sallert Márki-Zay Péter összeellenzéki független polgármesterjelöltnek.

„Az egyik az, amikor azt mondta, akkor és azért kamerázták be az utcáját, amikor bejelentette indulását. Rajta kívül senkinek az égvilágon nem fordult meg még a fejében ekkora hülyeség, fogalmazott Kósa hozzátéve, mindeközben tucatnyi megyei jogú városban folyik intenzív kameratelepítési program.”

Kósa Lajos: Márki-Zay hazudott egy nagyot, vagyis kettőt – Vásárhely24

Senkinek az égvilágon nem fordult meg még a fejében ekkora hülyeség, hogy jelöltsége miatt kamerázzák be az utcáját, mondta a tárcanélküli miniszter Vásárhelyen a jelöltről. Hódmezővásárhelyre látogatott Kósa Lajos a Modern Városok Program koordinálásért felelős miniszter, aki sajtótájékoztatón ismertette a program legfrissebb, Vásárhelyt érintő részleteit, Hegedűs Zoltán megbízott polgármesterrel, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje mellett a városházán.

Inspiráció

Online IKEA.

Hoppá, ez nem semmi! Az IKEA végre bevezette online vásárlás szolgáltatását, a társaság termékei már országos házhoz szállítással is elérhetők – robbantotta a Napi.hu.

„Természetesen a termékeink továbbra is kaphatók lesznek az áruházainkban, illetve online rendeléssel és áruházi átvétellel is lehet vásárolni. Bízunk abban, hogy az online vásárlásnak köszönhetően látogatóink még kellemesebb körülmények között élvezhetik inspirációs megoldásainkat.”

Fontos lépés az Ikeától – itt a bejelentés

Az Ikea bevezette online vásárlás szolgáltatását, ami azt jelenti, hogy az társaság termékei már nem csak az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetők – adta hírül a lánc a Napi.hu-nak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest