Lázár János hivatalos oldalán nem csak az által adott interjúk és parlamenti munkája olvasható, több személyes videóval is betekintést ad az életébe a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

MH – összeállítás

„… én azért ragaszkodom ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen éljem az életemet, mert a hétköznapi valóság, az minden egyes pillanatban, amikor az ember kilép a kapun, szembejön vele.”

Számtalanszor lehetett az utóbbi években hallani ezt Lázár Jánostól, aki annak ellenére, hogy a kormányban vállalt államtitkári, majd miniszteri feladatot, mégsem költözött fel Budapestre. A mai napig inkább ingázik a fővárosba, így egyáltalán nem meglepő, hogy a hitvallását ezzel vezeti fel saját honlapján is.

Megtalálható itt számos vele készült interjú, és a parlamenti felszólalásai, indítványai is, méghozzá igen nagy részletességgel. A mennyiséget látva elég nehéz tétlenséggel vádolni a térség országgyűlési képviselőjét, de értelmet nyer a honlap tetején lévő Bethlen István idézet is, mely szerint „A világon semmi sem megy magától. Ezt csak azok hiszik, akik még soha semmit sem alkottak.”

Lázár János választókerületéhez 19 település tartozik, benne több mint 100 ezer lakossal, a képviselő honlapján az elmúlt években ezeken a településeken véghezvitt fejlesztéseket is összeszedték, méghozzá kereshető módon. Bárki rákattinthat mondjuk Pitvarosra, vagy éppen Makóra, és láthatja hol milyen beruházás, fejlesztés történt.

Videókból is rengeteget lehet találni, parlamenti felszólalásoktól kezdve a kormányinfókig, a legérdekesebb viszont mindenképpen azok a filmek és fotók, amelyekben a térség országgyűlési képviselője a magánéletébe enged bepillantást. A honlap alján természetesen üzenetet is lehet küldeni a miniszternek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest