Első alkalommal hirdetett Fekete Tímea aerobikedző ingyenes órát az apátfalvi sportcsarnokban. Nagyon sokan választották délutáni programként a mozgást: minden korosztály képviseltette magát.

Gajáta Fanni – Apátfalva

Apátfalván is fontos hangsúlyt fektetnek a mozgásra: az új sportcsarnokban már javában zajlanak foci- és kézilabdaedzések, illetve a tervek szerint konditermet is ki szeretnének alakítani. Szekres Ferenc polgármester elmondta, az egészséges életmód nagyon fontos és szeretnék, ha minél többen választanák a sportolást. Februártól minden vasárnap 17 órától Fekete Tímea aerobikedző tart ingyenes alakformáló tornát az összes korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt.

– Megkerestek a lányok Apátfalváról azzal, hogy itt van ez az új, gyönyörű sportcsarnok és tartsak órát. Leültünk a polgármesterrel és megbeszéltük ezt az időpontot. Majd kiderül, beválik-e vagy sem, de reméljük, minél többen jönnek el – fogalmazott Tímea.

Az első alkalomra is nagyon sokan jöttek el: gyerekek, tinédzserek, felnőttek és az idősebb korosztály is képviseltette magát vasárnap. A 17 éves Antal Eszter is úgy döntött, hogy a vasárnap a mozgásé lesz. Úgy véli, ez egy jó ötlet, kezdeményezés.

– Engem jobban motivál, ha többen összegyűlünk, és a zenére mozgunk, ezért is jöttem el – mondta Eszter. Egyedül és csoportosan is szívesen edz, de ez az első alkalom, hogy igazi csoportos edzésen vesz részt. – Nagyon örülök, hogy helyben van, sokkal nagyobb könnyebbség ez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest