A pénteki, Glorius Vigadóban tartott Vállalkozók bálján a Best of Makó védjegy mellett a Makó Híradó szerkesztőségének különdíja is átadásra került.

Kiss Dániel – Makó

A Vállalkozók bálján a helyi és térségi média meghatározó szereplői is átadhatták különdíjaikat, a Makó Híradó különdíját Pongrácz Tamás ügyvezető adta át. A díj 1 hónapos banner hirdetést, valamint két darab PR cikket is magában foglal a Makó Híradó és a Hír45 felületein, illetve Facebook oldalain, ezzel 150 ezer potenciális ügyfelet elérve Makó, valamint Szentes és Csongrád térségében. A 140 ezer forint értékű hirdetési csomagot az idei évben a Jázmin Apartman vehette át.

– Abszolút nem számítottam erre, és nagyon örülök neki. Ez talán mondhatni bizonyíték arra, hogy ha bárki esetleg elkezd a turizmusra építeni, nagyobb előélet nélkül, akkor is sikereket érhet el. Nagyon örülök neki és megtisztelőnek tartom – árulta el Vígh Zsolt, a Jázmin Apartman tulajdonosa az átadó után. Mint elmondta, ez volt az első alkalom, hogy jelentkeztek, egy másik apartman tulajdonosának az invitálására. A júniusban megnyitott vendégház a családias, baráti hangulatra épít, hiszen lehet sütögetni és bográcsozni is. A további terveik közt pedig szerepel egy újabb apartman nyitása a Maros-parti strandon, felhívva a turisták figyelmét a Maros-part turisztikai látványosságaira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest