Hírek

A Jobbik felszámolná a korrupciót

Kiss Attila, a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje újabb pontokat mutatott be a programjából. A párt a makói oktatást fejlesztené, illetve román mintára felállítanák a korrupcióellenes ügyészséget.

Gajáta Fanni – Makó

Kiss Attila, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje újabb három pontot mutatott be a választókerületi programjából. A tervek között szerepel a Bartók iskola épületének felújítása, illetve a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményének költöztetése is, amely jelenleg a Pápay Endre Oktatási Intézményben üzemel.

Korábban a mezőgazdaságot érintő pontokat már ismertette a jelölt, most pedig elmondta, megvizsgálják a lehetőségét annak, hogy egy növénytermesztéssel foglalkozó tanszék épüljön Makóra Szegedi Tudományegyetem keretén belül.

A korrupciót is felszámolnák. Kiss Attila úgy fogalmazott, ez a lépés elengedhetetlen az ország fejlődése és a fejlesztési források megfelelő felhasználása miatt.

– Ennek érdekében eltörölnénk az országgyűlési képviselők mentelmi jogát. A politikusoknak dupla büntetés járna, illetve román mintára felállítanánk a korrupcióellenes ügyészséget is – tette hozzá a jelölt.