Hírek Színes

Kiakadva próbálja eladni autóját egy debreceni lakos

Igencsak trágár kifejezésekkel tűzdelt leírást mellékelt az az autótulajdonos hirdetése mellé, aki már azon gondolkozott, hogy inkább az új szíjakra akasztaná fel magát legszívesebben, minthogy még egyszer vezesse járművét.

MH – Színes

A hasznaltauto.hu oldalon található a hirdetés, amelyben nyomdafestéket nem tűrő módon írja le autóját a jelenlegi tulajdonosa. Évről évre tűnnek fel hasonló, végtelenül őszinte hirdetések, amelyekben az eladók nem szépíteni kívánják az eladandó tárgyat, hanem bevallják, hogy a hátuk közepére sem kívánják azt, és könyörögnek, hogy szabadítsák meg őket tőlük. Az alábbi hirdetésben egy hátsókerék meghajtású fehér BMW 520i-ről van szó.

Néhány részlet a hirdetésből:

„Sziasztok. Könyörgöm valaki takarítsa el ezt a sz*rt.”

“Ráköltöttem az életem. Mellé adok 3 levél xanaxot. Minden új kb a motortérben. Telefonon elmondom, hogy mit cseréltem, egyszerűbb, hogy mit nem.”

“Eladás oka: sírva használom minden nap. Öröm kiszállni. Az árából éves buszbérletet fogok venni. 4,45-ös difi (ez az egy jó benne) Jelenleg hajtókarcsapágyas! Ezért is ennyi. Az olajat csipegeti, mint narkos kiscsirke a friss füvet. 300 ezer ft-ot szeretnék érte mert ennyiért vettem, igaz ennyit rá is költöttem.”

“Most, hogy azon gondolkozok, hogy mivel akaszthatnám fel magam beugrott, hogy az összes retkes szíj is cserélve lett.”

Amennyiben a fenti hirdetés felkeltette érdeklődését, itt keresheti fel a tulajdonost.