Hírek Makó

Bútorokra várnak az orvosok

Közösségi oldalon merült fel az a kérdés, vajon elkészül-e a Justh Gyula utcai orvosi rendelő január végére. Az ott praktizáló orvosoktól megtudtuk, a bútorok megérkezésére várnak és remélik, ebben a hónapban még költözhetnek.

Gajáta Fanni – Makó

A műszaki átadás már megtörtént, azonban az orvosok még mindig a Justh Gyula utca 32. szám alatt várják a gyógyulni vágyókat. Mint ahogy korábban már mi is írtuk, az önkormányzat több mint 33 millió forintot fordított a rendelő felújítására és ebből az összegből kívül-belül megújult az épület. Az egykori bölcsődében helyet kapott, ideiglenes rendelőbe is átmentünk, ahol egy várakozó beteg elárulta, mostanában kevesebb mozgást lát. A férfi hozzátette, mivel nap mint nap a rendelő felé közlekedett, így figyelemmel kísérte a felújítást.

A praktizáló orvosoktól megtudtuk, ők sem tudnak többet a visszaköltözés időpontjáról, mint a betegek. Mint elmondták, legutóbbi információik szerint a bútorokra várnak, ha azok megvannak, ismét a megszokott helyen várhatják a pácienseket – remélik, még ebben a hónapban megtörténhet a költözés. Megkerestük az önkormányzatot, várhatóan mikor adják át a teljesen felújított rendelőt, amint választ kapunk, frissítjük a cikket.