Vida Ágnes, a Kismamablog szerzője két előadást is tart a makói Grand Hotel Glorius Vigadójában, Pozitív gyermeknevelés címmel. 2018. május 8-án, kedden 10 és 17 órától várják a szervezők a téma iránt érdeklődőket. A délelőtti időpontra jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Szabó Anita – Makó

A makói Grand Hotel Glorius ismét egy olyan programot hirdetett meg, amely rendkívüli sikernek bizonyult. Egyetlen nap alatt 150-en jelentkeztek Vida Ágnes pszichológus előadására, aki a Kismamablog szerzőjeként vált ismertté a kisgyermekes anyukák és családok körében. – Hatalmas volt az érdeklődés rögtön a közzététel után, és egyből teltházassá vált az esemény. Nagyon örültünk ennek, és mivel azt szeretnénk, hogy mindenki, aki fontosnak tartja a témát, részt tudjon venni, ezért ugyanarra a napra még egy délelőtti alkalmat is meghirdettünk – lelkesedett Farkas Diána, a négycsillagos szálloda sales managere. Így, 2018. május 8-án, kedden 10 és 17 órától a Vigadóban lesznek hallhatók a főként gyakorlati tapasztalatokra épülő, lelkesítő és hasznos gondolatok a Pozitív gyermeknevelésről. – A terület fontosságát mutatja, hogy nem csak szülők, nagyszülők jelentkeztek, hanem óvónők és pedagógusok is. Azt gondolom, mindannyian, akik gyerekeket nevelünk, praktikus tudással gazdagodhatunk – tudtuk meg az értékesítési vezetőtől, aki gyakorló anyukaként maga is sokat merít a pszichológus szakember tanácsaiból és meglátásaiból.

Vida Ági közismert, babalélektannal foglalkozó szakember, akit az elmúlt három esztendőben a legbefolyásosabb ötven magyar nő közé soroltak. Több mint tíz esztendeje működteti Kismamablogját, amely óriási népszerűségnek örvend, csakúgy, mint gyermekneveléssel kapcsolatos könyvei.

Azért, hogy ennek az élménynek azok is részesei lehessenek, akik nem engedhetik meg a jegy árának kifizetését, a Grand Hotel Glorius egy felajánlást tett. Ennek lényege, hogy védőnők segítségével, körzetenként egyenlő arányban, korlátozott számban osztanak ki jegyeket az érdeklődőknek.

A rendezvény természetesen alkalmat ad arra is, hogy a résztvevők az „én idejükben” a szállodát és annak szolgáltatásait is megismerjék.

A makói Grand Hotel Glorius Vigadójában tartandó, májusi két előadás része annak a 2018-as programsorozatnak, amely a helyi kulturális intézmények szoros együttműködéseként valósul meg a városban. A négycsillagos helyszín főként kulturális rendezvényeknek és gasztro eseményeknek ad helyet majd.

 

Borítókép: Facebook/Gazdagmami

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest