Kék hírek Térség

Még a kézkrémbe is marihuánát dugtak

A pénzügyőrök több mint négy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban és egy gyalogosan érkező utasnál a határállomáson.

MH-kék hírek

NAV munkatársai egy szerb rendszámú Mercedest ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető szerb férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.  A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján tételes vizsgálat mellett döntöttek. Az autó tüzetes ellenőrzésekor az alvázon lévő gyári borítólemez és a tank közötti üregből, nyolc csomagban, több mint négy kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

Kábítószer az alvázban és a kézkrémes dobozban

Kábítószer az alvázban és a kézkrémes dobozban A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint négy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban és egy gyalogosan érkező utasnál Röszkén. A NAV munkatársai egy szerb rendszámú Mercedest ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető szerb férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján tételes vizsgálat mellett döntöttek. Az autó tüzetes ellenőrzésekor az alvázon lévő gyári borítólemez és a tank közötti üregből, nyolc csomagban, több mint négy kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. Néhány perc elteltével egy gyalogosan érkező szerb-magyar állampolgárságú férfi akadt fenn a pénzügyőrök ellenőrzésén. Utazótáskájának külső rekeszéből, egy kézkrémes dobozba csomagolva egy gramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a megközelítőleg nyolcmillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a két férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2018. január 17.

Néhány perc elteltével egy gyalogosan érkező szerb-magyar állampolgárságú férfi akadt fenn a pénzügyőrök ellenőrzésén. Utazótáskájának külső rekeszéből, egy kézkrémes dobozba csomagolva egy gramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a megközelítőleg nyolcmillió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a két férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.