Hírek Kiemelt hírek Makó

Polgármesteri fogadóóra: közel harmincan vettek részt

Farkas Éva Erzsébet szerda délután várta Makó és a környék lakóit. Az év első polgármesteri fogadóóráján a Bérpalota állapota is szóba került, illetve a húsvéti Erzsébet-utalványok után is érdeklődtek.

Kiss Dániel – Makó

Nem csak Makóról, hanem a város közelében található, illetve Szeged környéki tanyavilágból is érkeztek a fogadóórára. Volt, aki a szociális segélyek kapcsán látogatott el a polgármesterhez, illetve a tűzifa támogatás után is érdeklődtek, de volt, aki honosítási probléma miatt ment el a fogadóórára. A húsvéti Erzsébet-utalvány kiosztása is szóba került: a 70 év felettieknek ismét az adott városrész képviselője fogja elvinni márciusban.

Botos Károlyné 7 gyermekét és több mint 30 unokáját szerette volna meglátogatni Ózdon, és az út finanszírozása miatt fordult a polgármesterhez. Mint elmondta, közmunkásként dolgozik, és abból a fizetésből nem tudja megoldani a hazautazását. Nem először fordult a polgármesterhez: korábban is kapott már segítséget, hogy találkozni tudjon gyermekeivel, unokáival és dédunokáival.

A Bérpalota beázása is szóba került a fogadóórán. A tetőszerkezet felújítása hatalmas költségekkel járna, de ennek kapcsán már zajlanak az egyeztetések, hogy miként, milyen forrásból lehetne megvalósítani. Ezzel kapcsolatosan január végén lesz egyeztetés a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával, Guller Zoltánnal – tudtuk meg a Farkas Éva Erzsébettől.

One Response

  1. Köszönöm Polgármesteraszony.

Comments are closed.