Kiemelt hírek Makó Programok

Ezerdarabos muffin-toronnyal ünnepel szombaton a Hagymatikum

Szombaton kora délutántól kezdődnek az érdekesebbnél érdekesebb programok a fürdő születésnapi buliján, mely pótszilveszter is egyben. Szikora Robi és az R-Go Gidák, de a The Beatboys is színpadra lépnek.

Korom András – Makó

A 6. születésnapját ünnepi szombaton a Hagymatikum, mégpedig nem is akármilyen módon. A pótszilveszternek is számító programsorozat délután negyed 2-kor a a Ramazurka gyermekzenekar fellépésével kezdődik.

– Az idén nem a hagyományos szeletelt tortával, hanem egy ezerdarabos muffin-toronnyal várjuk a vendégeket. Az édességhegyet délután 2-kor bontjuk meg – árulta el Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing vezetőjétől.

Persze nem csak a gyerekek, de a felnőttek is remekül szórakozhatnak és nosztalgiázhatnak, 3 órától ugyanis Szikora Róbert és az R-Go Gidák lépnek színpadra, majd fél 5-től a The Beatboys (Beatles cover) játszanak kétszer negyvenöt percen át Beatles dalokat.

Persze nem csak ennyi lesz az éjfélig tartó szülinap, hiszen működik majd a kreatív sarok, lesz zenés kívánságműsor, aki akar az fürödhet vagy éppen szaunázhat.

De lesz vízitorna, buborékeső és el sem maradhat a rendkívül népszerű habparty sem.