2 Responses

 1. Ismét üzenem a Polgármester Asszonynak .ilyen esőben Menjen gyalog Kálvin rendelőtől a Bartók szobor mögött az autóbusz megállóig.
  Bokáig ér a viz.Giába készült a Juhász Gyula Gimnázium előtt térburkolat,ha a csapadékvízet nem vezetik el.Kár a sok dicsekvés,Makovecz épületek,sétálóutca stb.
  Asszonyom szálljon ki a gépkocsiból,járjon gyalog és ázzon el bokáig.
  Csele Judit

 2. Tisztelt Polgármester Asszony!

  A következő kérdést szeretném feltenni Önnek. Legyen szíves és árulja el nekem, hogy mikor fogják megoldani a parkolási gondokat Makón? Lassan már sehol nem lehet megállni autóval a főtéren, vagy annak közelében, piacos napokon, pedig egyenesen káosz van ( tudom, hogy most folyik a Deák Ferenc utca rekonstrukciója) ennek ellenére biztosítani kellene a megfelelő parkolási lehetőséget, nem pedig megszüntetni azt a keveset is ami van (lásd.:Posta utca). Egyébként kívánom annak, aki javasolta a megállni és várakozni tilos tábla kirakását a Posta utca házak felőli oldalára, hogy kapjon egy nagyobb posta csomagot, amit elcipelhet 2 km-re, mert csak ott tudott megállni. Valamint felhívnám a rendőrség figyelmét, hogy ne csak az autósokat bírságolják a szabálytalanságokért (elvégre Lázár János azt mondta:, “Ennyi autógyár és beszállítói háttér mellett nem lehet autós ellenes intézkedéseket hozni.”), hanem a kerékpárosokat is. Több mint bosszantó, hogy sokszor a rendőrök szeme láttára kerékpároznak tilos helyen, veszélyeztetve a gyalogosok testi épségét valamint az üzletekből kilépő gyanútlan vásárlóékét is. Lásd: Roccó étterem, Judit virág üzlet sora, Gyöngy cukrászda, Munkaügyi Központ előtti rész. A kerékpárosokat is nyugodtan meglehet bírságolni, ugyanis a Kressz nem tudása nem ment fel a szabálya alól.
  Köszönöm, ha elolvassa a levelem és válaszol is rá.

  Üdvözlettel: Martonosiné Papp Ildikó makói lakos

Comments are closed.