Kiemelt hírek Makó Térség

Lázár János a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje

106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről döntött a Fidesz országos választmánya mai ülésén. A makói-vásárhelyi választókerületben Lázár János indul az április 8-i választáson.

Korom András – Makó/Vásárhely

Nagy meglepetést nem okozott a kormánypárt a makói-vásárhelyi választókerületben élőknek, Lázár János indítják az országgyűlési választáson.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után elmondta: készen állnak arra, hogy valamennyi választókerületben a választók elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot.

„Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (…) Magyarországot!” – mondta a kommunikációs igazgató, aki közölte azt is, reményei szerint mindenütt a legjobb jelöltek nevezték meg. Mint mondta, az országos listájuk később készül. A teljes egyéni lista itt nézhető meg

A képviselői megbízás a választókerületben igencsak vonzó: itt írtunk róla, hogy kiket jelöltek az ellenzéki pártok.

Fidesz országos választmánya politikai határozatot fogadott el a Soros-terv elutasításáról. A határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák. Egyúttal felhívták a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.