Kiemelt hírek Makó Színes

Milyen legyen Makó? – elmondhatja a véleményét

Most bárki elmondhatja a véleményét a város településfejlesztési koncepciójáról és településrendezési eszközei teljes körű felülvizsgálatáról.

Korom András – Makó

A makói képviselő-testület nemrégiben fogadta el a város településfejlesztési koncepciójáról és településrendezési eszközei teljes körű felülvizsgálatáról szóló határozatát. A dokumentumok elkészítésével az önkormányzat a budapesti székhely Terra Stúdió Területi Kutató Tervező Tanácsadó Kft-t kérte fel.

A szükséges dokumentumok elkészítése azonban előzetes tájékoztatással indul, melyet Farkas Éva Erzsébet polgármester partnerségi egyeztetésre bocsát.

Véleményt nyilváníthat, észrevételt és javaslatot tehet minden a város területén ingatlannal rendelkezni jogosult természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, makói székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet, makói civil szervezet, a városban működő bejegyzett egyház.

Ez ügyben lakossági fórumot is rendeznek jövő hétfőn, azaz január 15-én élután 5-kor a Koronában. Ez utóbbin akárki tehet észrevételt, de elküldheti azokat január 31-ig az aron.kaposta@mako.hu emailre, vagy postán a Városháza Széchenyi tér 22. címére. További részletek itt olvashatók.