Kiemelt hírek Színes Térség

A rendőrséghez kerül a maroslelei bankautomata

A tervek szerint a héten az alapozással folytatódik a maroslelei községháza mellett a rendőrőrsnek, a takarékszövetkezeti fióknak és pénzkiadó automatájának is helyt adó ház építése.

Korom András – Maroslele

A korábban a községháza mellett álló épületet azért bontották le, mert rendkívül elavult állapotban volt. A maroslelei önkormányzat összesen 60 millió forintot nyert az új szárny építésére, beleértve ebbe a belügyminisztériumi támogatást is.

Ha elkészül, ide költözik vissza majd a helyi rendőrőrs, illetve itt kap helyet a takarékszövetkezeti fiók, köszönhetően egy 20 évre kötött szerződésnek. A pénzintézet nem csak a jelenlegi épületét adja át cserébe a községnek, de azt is vállalta, hogy ATM-et, azaz pénzkiadó automatát működtet majd az új helyen.

Ez utóbbira igencsak nagy az igény helyben, hiszen ha valakinek készpénzre van szüksége, akkor a bankkártyájával Makóra vagy Vásárhelyre kell utaznia, hogy felvegye a kívánt összeget.

One Response

  1. Csanádpalotának Csöde nincsen pénze már a februári fizetést se kapják meg az emberek nem lesz fizetés mert nincsen pénz és már a földeket is elakarják adni és ház adot akarnak bevezetni a ház adot én úgy haltam hogy ilyen 50000 ft és 100000ft akarnak kérni és van olyan ház ahol nem ér enyit a pénz innen lassan menekülni kel

Comments are closed.