Kiemelt hírek Makó Sport

Szombaton indul a Givaudan Téli Kupa

A megszokottól eltérő módon zajlik majd az V. Givaudan Téli Kupa kispályás labdarúgó torna, melyre 16 csapat nevezett. Az első mérkőzés szombaton délelőtt 10-kor kezdődik az Erdei János Sportcsarnokban.

Korom András – Makó

A tornára az idén 16 csapat adta le nevezését. Tavaly a Bálint Optika nyert, a második helyen a Jabulani Apátfalva végzett, míg a bronzérmet romániai Nagylakra csapata vihette haza. Az idei mérkőzések szombaton délelőtt 10-kor kezdődnek az Erdei János sportcsarnokban. A csapatok szombatonként és vasárnaponként játszanak egymással, egészen január végéig. A Maros-menti Utánpótlás Futball Klub által szervezett téli kupán három kategóriában mérkőznek a csapatok. A nyílt kategóriában induló egy-egy csapatban a megyei bajnokságok I., II. és III. osztályú játékosai korlátlan számban vehetnek részt, de az NB I-es, II-es és III-as focisták közül maximum csak ketten. A második kategóriában a 35, míg a harmadikban 45 éven fölüliek csapnak össze.

A nyílt kategóriában nevezett nyolc csapat (Bálint Optika, Contitech CFS, Django, Földeák TC, Givaudan, Jabulani, Malibu, Szetáp-Mix) bajnoki rendszerben megmérkőzik egymással, majd a négy legjobb csapat közül rájátszásban dől el ki nyeri a tornát.

A 35 és a 45 év felettiek kategóriájában a Conti 35, a Conti Fantomok, a Duocor +45, a Földeáki Öregfiúk Garázs Baráti Kör, a Givaudan, a Rendőrség és a Szetáp-Mix +45 csapatai állnak pályája. A 45 feletti csapatoknál külön tartanak eredményhirdetést.

A versenybíróság tagjai: Karkas Mihály (elnök), Gyömbér Péter (elnök), Márton Imre (elnök-helyettes) Kovács Gábor, Hajdu Szilárd és Pápay József.

One Response

  1. A tavalyi torna 3.helyezettje nem a románi Nagylak lett, mivel megsértődtek és hazamentek az elbukott elődöntő után, így a bronzérmes az In-Team csapata lett!!! 😉

Comments are closed.