Hírek Makó Színes

Villámgyorsan reagált a város egy lakossági bejelentésre

Egy tegnapi lakossági bejelentésre villámgyorsan intézkedett már ma reggel a makói önkormányzat és a városgazdálkodás.

Korom András – Makó

A makói Móra Ferenc Attila még tegnap jelezte Czirbus Gábor alpolgármesternek és Nagy Nándornak, a Városgazdálkodási Nkft. ügyvezetőjének, hogy erősen gazos a Nagycsillag utca egy szakasza. Maga sem hitte, hogy a panaszára villámgyorsan reagál a város, de így történt. Ma reggel a közmunkások már rendet is tettek a jelzett területen – erről maga a bejelentő értesítette szerkesztőségünket.

navigate_before
navigate_next

Makón egyébként – ahogy más településeken is -, mindenkinek rendben kell tartania a saját háza előtti járdát illetve (ha van az árok) és úttest közötti területet, megtisztítva azt a gyomoktól, hulladéktól. Vagy a lehullott hótól, bár erre ezen a télen erre nem nagyon volt még szükség.

A város feladata egyébként a közterületek, parkok, utak (kivéve a Magyar Közút kezelésében lévők, mint például a 43-as) illetve a kerékpárutak  rendben tartása, ezt végzik a Városgazdálkodási Nkft. munkatársai, illetve az alkalmazásukban álló közfoglalkoztatottak.

One Response

  1. Nos ez szép és jó dolog de az hogy Makón a tűrr utcába autóval vagy kerékpárral szinte néha néha lehetetlen bejutni mert a jo modú emberkék már a járdát is felszedték és ellopták az már szó szerint nem probléma .nos nem kértek sokat az ott lako pár magyar emberke ismétlem magyar nem kell aszfalt se beton ut csak egy kavicságyat vagy egy tört zuzalékot szorjanak rá tökéletes elég lenne kb 200m hosszu szakaszról beszélünk ami szerintem nem egy nagy dolog.az h sánta nagy mesternél ez az utca mű utnak van beirva valószínű hogy az emberke vak.remélem h ez a pár sor eljut olyan helyre is ahol talán tesznek az ügy érdekében .

Comments are closed.