A Makói Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara és a vendégek: Péter Szabó Szilvia és Cseh Antal operaénekes is többször is vastapsot kapott a ma esti a sportcsarnokban rendezett újévi koncerten. Farkas Éva Erzsébet köszöntőjében azt mondta, hogy az egységben, összefogásban és együttműködésben van Makó sikeres jövője.

Korom András – Makó

A Budapest indulóval, a Vígjáték nyitánnyal, a Virágkeringővel a Jerichoval és az Éljen a magyar! polkával kezdte az immár 24 éve működő Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara a ma este az Erdei János Városi Sportcsarnokban telt ház előtt zajlott újévi koncertjét, s az erős kezdés mindvégig tudta tartani a Csikota József dirigálta zenekar.

Ünnepi beszédében Farkas Éva Erzsébet polgármester emlékeztetett arra, hogy Makó sikeres jövője az egységben, összefogásban és együttműködésben van. Elmondta, hogy kézzel fogható jele van annak, hogy a kormány, a megye és a város összefogásaként 3 év alatt 25 milliárd forintot kapott a város.

De hallgassa meg minderről a polgármestert:

Ezt követően köszöntött a hagyományoknak megfelelően zenészeket a városvezető: Bakai Tamást, Cseke Andrást, Mátó Ferencet, Szalai Melindát, Vígh Lászlót és Vizi Zsoltot, akik 20 éve játszanak az újévi koncerteken. Illetve köszöntötte Csikota József karnagy-igazgazgatót és Csikotáné Erdei Eleonóra művésztanárt.

A koncert sztárvendége Péter Szabó Szilvia közel háromnegyed órás fellépésével valósággal elbűvölte a közönséget, majd Cseh Antal operaénekes a Jaj cica, illetve a Te rongyos élet című Kálmán Imre dalokkal deríttette jókedvre, hogy az a Radeczy-mars hangjai alatt beindult konfettiágyú “tüze” nyomán érezze át az újév ünnepi és boldog hangulatát.

Az est zárásaként a gimnázium előtt látványos fényshow varázsolta el az érdeklődőket.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest