Kiemelt hírek Makó Színes

Hajnalig buliztak a Hagymatikum szilveszterén

Két hét alatt az összes jegy elkelt a fürdő évzáró partijára, amelyen idén nagyobb volt a hazai vendégek aránya. Portálunk is kisorsolt egy páros belépőt a Hagymatikummal közösen, amelyeket egy makói család nyert meg.

Nagy Szabolcs – Makó

Idén harmadjára rendezett szilveszteri partit a fürdő, amelyre összesen 500 jegyet lehetett venni, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és jól tudja érezni magát, tudtuk meg a Hagymatikum marketing vezetőjétől.

– Minden évben egy kicsit másképp készültünk a szilveszterre, ami vonzóvá teszi ilyenkor a Hagymatikumot, hogy egyszerre háromféle szolgáltatást is kínálunk. Élő zenével, svédasztalos vacsorával és természetesen a fürdő szolgáltatásaival is várjuk a vendégeket. A korábbi évekhez képest idén többen jöttek Magyarországról, nagyon sokan Pest megyéből, ezenkívül Romániából és Szerbiából érkeztek hozzánk – mondta el Lajtosné Papp Noémi.

A fürdő és portálunk közös játékán mi is kisorsoltunk egy páros belépőt a különleges estére, ezt Szegi Márta nyerte meg, aki férjével és kislányukkal jött a Hagymatikum szilveszterére.

– A kislányunk most 18 hónapos, ezért nem terveztünk külön programot szilveszterre, de amikor megtudtam, hogy mi nyertük a jegyeket, akkor nagyon örültem. Szoktunk ide járni a családdal és babaúszásra is. Gyönyörű a fürdő, én úgy látom, hogy nagyon sok vendég van általában, úgyhogy szerintem a bővítésre is szükség van – mondja a makói anyuka.

A szilveszteri partin ezúttal a Roy és Ádám trió lépett fel sztárvendégként, de a vendégeket DJ és habparti is szórakoztatta hajnalig.

navigate_before
navigate_next