Háromszáz levelet írtak Makóról Kis Szent Teréznek, dalolva nyitotta meg a tanévet a SZIGNUM új igazgatója, a makói vállalkozók a több mint 8 milliárdos fürdőbővítést támogatják, lovagok is csatáztak a makói sportágválasztón és szó szerint az isten háta mögött avatták fel a magyarcsanádi műfüves pályát.

MH-Makó

Szeptember 1.: Dalolva nyitotta meg az új tanévet Horváth János, a SZIGNUM új igazgatója. Gitárral kísérte önmagát.

Szeptember 5.: Magyar Termék Nagydíjat kapott a Váll-Ker Kft. Kemencés és Hagymás Grillfesztiválja.

Szeptember 8.: Elhalasztotta a makói képviselő-testület a fürdőbővítéssel kapcsolatos döntését, miután meghallgatták Lázár János azt megfontolásra javasolta. A miniszter közölte, a kormány akár 8,5 milliárddal is támogatja a fejlesztést, s újabb társadalmi egyeztetésre biztatta a várost. Ötödik lett az Év feltörekvő Fürdője kategóriában a Hagymatikum, az Év fürdője közönségszavazásán. Makói tehetségek nyitották meg a Hagymafesztivált.

Szeptember 12.: Felújítják az óföldeáki és az egyik földeáki rendelőt – jelentette be Kallai Árpád, a makói-vásárhelyi kórház főigazgatója egy földeáki fórumon.

Szeptember 14.: A vállalkozók a nagyobb, több mint 8 milliárdos fürdőbővítést támogatják- derült ki a velük folytatott megbeszélésén

Szeptember 16.: Lovagok is csatáztak a nagy makói sportágválasztón, melyen 30 különféle sportággal ismerkedhettek meg a gyerekek és a felnőttek.

Szeptember 19.: Mucsi Tamás, a DK országgyűlési képviselő-jelöltje – ezt maga Gyurcsány Ferenc pártelnök jelentette be makói fórumán.

Szeptember 22.: A római katolikus templom mögött avatta fel a magyarcsanádi műfüves pályát Lázár János miniszter, Nógrádi Tibor, az MLSZ megyei igazgatója és Kiss-Rigó László megyéspüspök. A pálya és a lelátó csak ide fért el.

2,4 millió forintból vásárolt, a gyermekellátást segítő eszközöket adott át Szentpéteri Csilla a makói kórháznak. Az összeget a korábbi makói jótékonysági koncerten gyűjtötte.

Szeptember 25.: Új gépjárműfecskendő kaptak a makói tűzoltók.

Szeptember 30.: Háromszáz levelet írtak Makóról Kis Szent Teréznek. Még a műtehenet is megfejték a Galamb Kiskertész Napján.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest