Kiadványokat készítettek, rendezvényeket szerveztek és különböző külföldi turisztikai kiállításokon is részt vettek az Infopont dolgozói a 2017-es év során.

Gajáta Fanni – Makó

Idén sem unatkoztak a makói Infopont munkatársai: a városmarketinggel foglalkozó iroda szervesen kivette a részét a rendezvényszervezésből – közreműködtek többek között a Páger-díj átadó, a Hagymafesztivál és a Kiskaska Kézműves Piac megszervezésében is -, turisztikai kiadványokat adtak ki és Makó város hivatalos honlapját is az Infopont alakította át.

Több hazai és külföldi turisztikai kiállításon is részt vettek, ezzel is reklámozva a Maros-parti várost. Az idelátogatóknak igény szerint kulturális sétákat is szerveztek, de akár a kerékpárbérlésre is volt lehetőség, így két keréken is fel tudták a turisták fedezni Makót és kistérségét.

Ezek mellett az Infopont napi teendői közé tartozott a Makó-kártyák elkészítése, információszolgáltatás a betérőknek, programcsomagok összeállítása, a nyugdíjas klubokkal és civil szervezetekkel való kapcsolattartás, Makovecz túrák szervezése szakképzett idegenvezető közreműködésével, városi, térségi turisztikai és egyéb szolgáltatók egymás közti kommunikációjának segítése, illetve tájékoztatása.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest