Kiemelt hírek

Tartalmas évet zárt az Infopont

Kiadványokat készítettek, rendezvényeket szerveztek és különböző külföldi turisztikai kiállításokon is részt vettek az Infopont dolgozói a 2017-es év során.

Gajáta Fanni – Makó

Idén sem unatkoztak a makói Infopont munkatársai: a városmarketinggel foglalkozó iroda szervesen kivette a részét a rendezvényszervezésből – közreműködtek többek között a Páger-díj átadó, a Hagymafesztivál és a Kiskaska Kézműves Piac megszervezésében is -, turisztikai kiadványokat adtak ki és Makó város hivatalos honlapját is az Infopont alakította át.

Több hazai és külföldi turisztikai kiállításon is részt vettek, ezzel is reklámozva a Maros-parti várost. Az idelátogatóknak igény szerint kulturális sétákat is szerveztek, de akár a kerékpárbérlésre is volt lehetőség, így két keréken is fel tudták a turisták fedezni Makót és kistérségét.

Ezek mellett az Infopont napi teendői közé tartozott a Makó-kártyák elkészítése, információszolgáltatás a betérőknek, programcsomagok összeállítása, a nyugdíjas klubokkal és civil szervezetekkel való kapcsolattartás, Makovecz túrák szervezése szakképzett idegenvezető közreműködésével, városi, térségi turisztikai és egyéb szolgáltatók egymás közti kommunikációjának segítése, illetve tájékoztatása.