Ablakpárkányán szárította a vadkendert egy apátfalvi férfi, szuperhősök lepték el Kiszombort, érvénytelennek nyilvánították Rója István pályázatát, szint senkinek sem tetszett a főtérre tervezett harangláb, baromfiosztás volt Apátfalván, ahol egy 15 éves lány is indult a roncsderbin és Horváth Jánost igazgatónak nevezték ki.

MH-Makó

Július 1.: Figura Mihály csapata nyerte a hatodik palotai gasztronap főzőversenyét. 526 induló 26 bográcsban készített finomságokat.

Július 4.: Még az ablakpárkányán is vadkendert szárított az az apátfalvi férfi, akit elfogtak a rendőrök.

Július 5.: Majoros Róbert, a Makó Budó Klub versenyzője fekve nyomásban nyert, erőemelésben ezüstérmes lett egy lengyelországi versenyen. Pedig sérüléssel küszködött.

Július 8.: Szuperhősök lepték el Kiszombort, a helyi ifjúsági klub napján. Szegedről és Apátfalváról is érkeztek résztvevők.

Július 10.: Érvénytelennek nyilvánította az Emberi Erőforrások Minisztériuma oktatásért felelős államtitkára Rója István igazgatói pályázatát.

Július 11.: Nevet kaptak a Maros-parti üdülőterület utcái.

Július 14.: Az egyik munkarendből a másikba pakolja dolgozóit a makói gumigyár, megszegve a kollektív szerződést, hogy kevesebbet kelljen fizetnie – állítja a szakszervezet, mely a Kormányhivatalnál fel is jelentette a céget.

Július 15.: 250 ezer forint gyűlt össze azon a apátfalvi jótékonysági koncerten, melyen a 10 éve agyvérzést kapott Herczeg László javára rendeztek.

Július 24.: Sem a képviselők egy részének, sem az ott lakóknak nem tetszik a Széchenyi térre tervezett harangláb, a tér túlzsúfoltsága miatt. Török Miklós, Marosvári Attila és Sánta Sándor is más méltóbb helyet javasolt a 150 ezer forint költséget jelentő építménynek.

Július 26.: Kétszázezres kárt okoztak a vandálok az Erdei téri sportpályán.

Július 27.: Horváth János eddigi igazgató-helyettest nevezték ki a SZIGNUM új igazgatójának. 340 csirkét osztottak a rászorultaknak Apátfalván. A baromfiakat helyi közmunkások nevelték fel.

Július 28.: 300 ezer forintot, a Continental családi napja tombolabevételét adományozták a makói mentőállomásnak. Százak lubickoltak a Hagymatikum lampionos partiján.

Július 30.: A 15 éves Lovász Laura is a volán mögé ült az apátfalvi roncsderbin. Mint mondta azért, mert jobb időt futott az edzéseken, mint az édesapja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest