A baleset december 30-án, nem sokkal 1 óra előtt történt. Székkutas irányából Orosháza felé haladt az a személyautó, amely a 47-es főúton az út menti árokba csapódott. Fotó: police.hu

MH–Kék hírek

Rosszul választott sebességet a balra ívelő kanyarban a vezető, ezt követően pedig elvesztette uralmát az autó felett. A jármű sofőrjének nem volt vezetői engedélye, a gépjárműben hatan ültek, és az elsődleges adatok szerint többen közülük nem használtak biztonsági övet. Ketten életveszélyesen, ketten súlyosan és ketten könnyű sérülést szenvedtek el a baleset során. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt teljes egészében lezárta a rendőrség. A forgalomkorlátozás 5 óra előtt megszűnt, azóta ismét teljes szélességében járható.

A rendőrség továbbá felhívja a figyelmet, hogy a közúti forgalomban résztvevők mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, és ennek megfelelően válasszák meg a sebességet is, továbbá csak a megengedett számú személy utazzon az autóban, a biztonsági övek száma miatt, amelynek használata a vezetők és utasok számára is kötelező.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest