Színes

Ha nem ilyet kapott karácsonyra, már nagy baj nem lehet

Nehéz feladat az ajándékvásárlás karácsonykor, azonban ha valakit szeretünk és ismerünk, akkor egy kis keresgélés után biztosan megtaláljuk a tökéletes meglepetést. A következőkben viszont olyan hasznavehetetlen és indokolatlan ajándékokat mutatunk, amelyekre kevés magyarázat akad.

MH-színes

Ninja formájú mézeskalács

Hópelyhek, mikulás, fenyőfa. Ezek a tipikus mézeskalácsból megsütött formák, amelyeket különböző színes mázakkal bevonva a fára aggathatunk. Azonban itt egy különleges és indokolatlan forma, a ninja alakú mézeskalács.

Valódi macskát formázó táska

Mindannyian láttunk már vagy nekünk is volt macska vagy kutya formájú plüss hátizsákunk, amellyel oviba jártunk és színes ceruzákat cipeltük benne. Nos ez az élethű macskát ábrázoló táska inkább ijesztő, annyira élethűre sikerült.

Pénztárca – baconből

Sokan kapnak vagy vesznek maguknak az ünnep alkalmából egy új pénztárcát. Azonban meglepő lehet, ha egy darab húst vesz valaki elő a zsebéből.

Kutyabajusz

Hagyomány kedvenceinket mindenfélének beöltöztetni az ünnepek közeledtével és karácsonyi ajándékot venni nekik. Az új őrület azonban mindent felülmúl: itt a kutyabajusz.

Répahegyező

Hosszas gondolkodás után is nehéz rájönni arra, miért van szükség ilyen tárgyakra, vajon mire lehet jó a répaforgács?

WC-csésze alakú bögre

Mindenkinek megvan a kedvenc bögréje, amiben a reggeli kávéját kortyolgatja vagy este egy jó teát megiszik belőle egy film mellett, azonban ennek a bögrének a látványától lehet, hogy elmegy a kedvünk egy fekete kávé megivásától.

Semmi

Ön mit reagálna, ha karácsonyra a becsomagolt semmit kapná? Ma már ez is lehetséges.

Orr alakú szappanadagoló

Természetesen emellé az ajándék mellé már egyértelmű, hogy jár a zöld szappan. 8 évesen mondjuk ez lehet a tökéletes ajándék, de már 30 felett pislognánk egy ilyen láttán.

Forgóvilla spagettihez

Nagy kihívás villára tekerni a spagettit, bizonyára ennek a terméknek a tervezőjét is ez ihlette meg, amikor létrehozta ezt az elektromos villát.

Forrás: psgirodahazak.blog.hu; ora-karora.hu; origo.hu