Kiemelt színes

Elő a ronda karácsonyi pulcsikkal!

Ha nem akar lemaradni, akkor még nem késő előkeresni a régi, jól elrejtett ajándék felsőket, hiszen a giccs az új divat. Borítókép: Ugly Christmas Sweater

MH–színes

Ha pedig véletlen nem rendelkezünk ilyen darabokkal, akkor több száz mintából választhatunk akár a külföldi oldalak webshopjaiból, külön erre szakosodott oldal is létezik már. Pár ezer forinttól indulnak, de akár tíz ezer forint fölé is mehetünk: az egyszerűbb, télapós-rénszarvasos felsők mellett igen komoly filmes és zenekaros repertoárból választhatunk. Ha pedig nem szeretnénk a rendeléssel vesződni, a turkálókban akár pár száz forintért is találhatunk, ha szerencsénk van.

A népszerű YouTuber sem tudott ellenállni a ronda pulcsik csábításának

A karácsonyi giccshullámot pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az Instagramon az #uglychristmassweater hashtagre több mint fél millió találat van. Ráadásul nem csak a tengerentúlon van ennek divatja, nem régiben Budapesten is tartottak Ugly Sweater Party-t, de volt Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás is. Ha pedig nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen felső is illik hozzánk, az interneten megannyi tippet találhatunk, sőt, kvízeket is, amelyek segítenek kideríteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.