Kiemelt hírek Színes

Elő a ronda karácsonyi pulcsikkal!

Ha nem akar lemaradni, akkor még nem késő előkeresni a régi, jól elrejtett ajándék felsőket, hiszen a giccs az új divat. Borítókép: Ugly Christmas Sweater

MH–színes

Ha pedig véletlen nem rendelkezünk ilyen darabokkal, akkor több száz mintából választhatunk akár a külföldi oldalak webshopjaiból, külön erre szakosodott oldal is létezik már. Pár ezer forinttól indulnak, de akár tíz ezer forint fölé is mehetünk: az egyszerűbb, télapós-rénszarvasos felsők mellett igen komoly filmes és zenekaros repertoárból választhatunk. Ha pedig nem szeretnénk a rendeléssel vesződni, a turkálókban akár pár száz forintért is találhatunk, ha szerencsénk van.

A népszerű YouTuber sem tudott ellenállni a ronda pulcsik csábításának

A karácsonyi giccshullámot pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az Instagramon az #uglychristmassweater hashtagre több mint fél millió találat van. Ráadásul nem csak a tengerentúlon van ennek divatja, nem régiben Budapesten is tartottak Ugly Sweater Party-t, de volt Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás is. Ha pedig nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen felső is illik hozzánk, az interneten megannyi tippet találhatunk, sőt, kvízeket is, amelyek segítenek kideríteni.