Makó Színes

Jubilálókat is köszöntött a Duocor

A 10, 15 és 20 éve a Duocor Ipari Bt.-nél dolgozókat is köszöntötte Gábor Zoltán ügyvezető a péntek esti évzáró rendezvényükön. A jó hangulatú est sztárvendége Orosz György humorista volt.

Gajáta Fanni – Makó

A jövő szempontjából jó évet zárt a Duocor Ipari Bt. 2017-ben: Gábor Zoltán ügyvezető a pénteki évzáró rendezvényen elmondta, idén egy új bútorcsalád fejlesztésébe kezdtek, amelyet a német hadsereg számára termelnek majd, illetve a Magyar Állam és a cég német tulajdonosai egy 10 éves projekt előkészítését állították össze. Továbbá 2018-ra már komoly rendelésállománnyal rendelkezik a Duocor.

Ahogy minden évben, idén is köszöntötték a jubilálókat. 10 éve a cég kötelékében dolgozik Fodor Ferenc, Martonosi Ferenc, Katkó László, Kovács Ádám Pál, Csókás Richárd, Czene Gyuláné, Tézsla László, bajusz Attila, Vass Olga Dóra, Horváth-Varga Béla és Gaudi Csaba. 15 éve erősítik a Duocort Nagy György, Ván Szofránné, Rigó István, Sóki János, Kovács Csaba, Baróczi István, Mocsári János, Nádasdi János és Angyal Zoltánné. 20 éves jubilálók közé tartozik Németh Róbert, Mándoki Zoltán, Péli Mihály, Dudás Imre, Borbás József és Bakai Mihály. A Mikulás-kupa eredményeit is tegnap adták át – mint kiderült, a szoros bajnokságban a gólok száma döntött.

Az évzáró rendezvényen különleges tánccal készült az Írisz Táncklub, a szegedi Party Time Band szolgáltatta a jó hangulatot, közkívánatra pedig Orosz György humorista lépett fel.