Kiemelt hírek Makó Színes

Mosollyal mentek szünetre a Návay diákjai

A szünet előtti utolsó tanítási napot az ünnepeknek szentelte az intézmény. A karácsonyi műsorban két volt diák is fellépett, érzelmes és vicces előadásokkal készültek a diákok.

Nagy Szabolcs – Makó

– Bár a karácsony elsősorban a családok szeretetteljes, meghitt ünnepe, a tanulóknak, dolgozóknak mi is szeretnénk egy közös emléket – mondta el a Návay igazgatója az iskola karácsonyi műsorának kapcsán.

Kincses Tímeától megtudtuk, a szünet előtti utolsó tanítási nap már kevésbé szólt a tanulásról, az osztályfőnöki órákon is a szokásokat, hagyományokat idézték fel a diákok. Az ünnepséget mindig a tanárok szervezik, azokkal a diákokkal, akik szívesen szerepelnek.

Az iskola egyébként nagyszerű évet zárt az igazgató szerint. A diák létszám tovább emelkedett, a tanulók kiváló országos eredményeket értek el, az intézményre is több mint százmillió forintot költhettek idén, és még 40-50 milliós fejlesztésre lesz lehetőség, így Kincses Tímea szerint elégedettek lehetnek.

A műsorban a diákok videón osztották meg gondolataikat a karácsonyról, de paródiát és egy viccesen átköltött mesét is előadtak. Fellépett az iskola két volt diákja is.

– Két dallal készültem, az egyiket egyedül a másikat duettben adtam elő. Amikor ide jártam, akkor is mindig részt vettem a karácsonyi műsorban, így amikor most hívtak, azonnal igent mondtam – mondja Janicsek Roland.

navigate_before
navigate_next