Kiemelt hírek Színes

Jótékonykodott az ünnepek előtt Kanálka

A Kanálka Manufaktúrát nemcsak Királyhegyesen, hanem a fővárosban és az ország számos más városában is ismerik már. A cég célja az, hogy még népszerűbbek legyenek a márka termékei. Karácsony előtt öt helybéli családnak adományoztak különböző krémeket.

Gajáta Fanni – Királyhegyes

Az eltelt egy évet sikeresnek könyvelte el a Kanálka Manufaktúra. 2017-re azt a célt tűzték ki, hogy sikeresen újraélesszék a márkát – ezt sikerült is elérniük. Az országban számos helyen már megvásárolható a Kanálka termékei vagy éppen dolgoznak vele éttermekben, amelyekre nagyon büszke a manufaktúra. Farkas-Molnár Ágnes, a Vidékért Szociális Szövetkezet vezetője elárulta, egy hasznos, tanulással teli időszakon vannak túl és továbbra is optimisták.

A királyhegyesi üzem nemrégiben nyílt napot rendezett, ahová szeretettel várták az érdeklődőket. Kedvezményes áron vásárolhattak különböző chutney-kat, zöldségkrémeket és zöldségchipset is. Az ünnep közeledtével különleges csomagot is összeállítottak.

Farkas-Molnár Ágnes elmondta, karácsony előtt a jótékonykodás is fontos helyet kapott a cég életében: öt királyhegyesi nagycsaládost leptek meg ajándékcsomaggal, illetve a Mikulás-gyárnak és külhoni magyaroknak is több üvegnyi pepperonettát – prémium paprikakrémet – ajánlottak fel.