Kiemelt hírek Színes

Gyerekek támogatták a gyerekeket

Jótékonysági estet rendeztek Maroslelén: a befolyt összegből az Angyalsóhaj Alapítvány céljait támogathatták a nézők. Tóth Jennifer és a maroslelei gyermek fitnesz csoport a Padlás című musicalt dolgozta fel és vitte a színpadra.

Gajáta Fanni – Maroslele

Hosszú hetek munkáját mutatták be a maroslelei gyerekek a helyi faluházban: a Padlás című musical egyes jeleneteit dolgozták fel és adták elő az érdeklődőknek. Az délután a jótékonykodás jegyében is telt, ugyanis a befolyt összegből az Angyalsóhaj Alapítvány céljait és a rászoruló gyerekeket támogatták a marosleleiek. Az est ötlete a 2013-ban fitness világbajnokságot nyert Tóth Jennifertől eredt, aki örömmel állt az ügy mellé, hiszen egykor ő is részese volt az Angyalsóhaj produkciónak, amelyet egykori tanára és Makó jelenlegi polgármestere, Farkas Éva Erzsébet álmodott meg.

navigate_before
navigate_next

Jennifer 4 éve foglalkozik a maroslelei gyerekekkel és az a célja, hogy összefogja a közösséget és a tehetséges gyerekeket. Csütörtök délután 27-en léptek a színpadra különböző. Elárulta, azért a Padlást választotta, mivel a rohanó világban ott lehetne a legjobban „megbújni”, együtt lenni a szeretteinkkel.