Hírek Makó

Ebéddel ünnepeltek a makói szépkorúak

Karácsonyi ünnepséget tartott a Szépkorúak Klubja szerdán délután. Ennek alkalmából közös ebédre invitálták a tagokat, akik Dr. Hadik György képviselőtől egy mikrohullámú sütőt is kaptak ajándékba.

Tanács Dóra Gréta – Makó

2017-ből a klub legszebb emlékeiként a nőnapot, a Hagymafesztiválon kapott különdíjat, valamint a szeptemberi négynapos tusnádfürdői kirándulást emelte ki a klub vezetője, amelyen 53-an vettek részt. – Makón nyugdíjasnak lenni jó. A találkozóink nagyon jó hangulatban zajlanak, minden hónap második szerdáján ülünk össze, házi süteményeket hoznak a tagok, sűrűn szervezünk ebédeket is, nagyon jól érezzük magunkat együtt. – mondta el Takács Ferencné Rózsika.

2016. március 9-én alakult a Szépkorúak Klubja, jelenleg közel 60 tagjuk van. Karácsony alkalmából közös ebéden vettek részt, ami után jó hangulatú beszélgetés kerekedett a rendezvényen. 2018-ra terveznek egy újabb erdélyi utat, valamint a Hagymafesztiválon jövőre is részt szeretnének venni. Sarkadiné Jolán vezetőhelyettes elmondta: egy évben egyszer szoktak kistérségi nyugdíjas találkozót is szervezni a Korona Szállóban.

– Lényegesnek tartjuk a személyes kapcsolatokat, ezért volt fontos ezeknek a kluboknak a létrehozása. A feleségem is tag itt, ezért pontosan ismerem mit történik. Szeretnénk megadni a tiszteletet annak a korosztálynak, akik ezt a várost olyanná tették, amilyen ma is. Állandó programok vannak, zenés délutánok, ahol a receptek gazdát cserélnek, a tagok megbeszélik a programjaikat, egy pezsgő élet alakult ki. – mondta el Dr. Hadik György képviselő, aki egy mikrohullámú sütővel ajándékozta meg a klubbot.