Hírek Kiemelt hírek Makó

Óvodások énekeltek a Makói Nők Klubja Egyesület karácsonyán

A Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda Zrínyi Utcai Óvodájának fiataljai adtak elő karácsonyi dalokat a Makói Nők Klubja Egyesület karácsonyi összejövetelén. Toldi János képviselő is köszöntötte a tagokat.

Tanács Dóra Gréta – Makó

Az egyesület vezetőjétől megtudtuk, 21 éve jöttek létre és jelenleg 86 taggal rendelkeznek az egyesület, céljaik között szerepel a nők egészségvédelme, erről különböző előadásokat is szerveznek.

– Van külön sportklubunk is, gyógytornász foglalkozik azokkal, akik ezt igénylik. A gyertyagyújtásra sütöttünk süteményt, valamint egy-egy rászorulót is igyekszünk támogatni. Részt veszünk a városi rendezvényeken rendszeresen, valamint különböző kirándulásokat is szervezünk – mondja Baranyi Béláné.

– A műsort a decemberi ünnepkör köré építettük fel, az ebből az alkalomból megtanult dalokat hoztuk el ide – mondta el Nagyné Molnár Julianna, a Zrínyi Utcai Óvoda Ficánka csoportjának nevelője.

A műsor után Toldi János képviselő köszöntötte a hölgyeket. A rendezvény kellemes hangulatban telt, különböző süteményekkel, teával, forralt borral és apró ajándékokkal kedveskedtek a tagok egymásnak és a megjelenteknek.