Hírek Kiemelt hírek Makó

Újvárosban is karácsonyra hangolódtak a nyugdíjasok

A hagyományokhoz híven idén is megtartotta karácsonyi rendezvényét az Újvárosi Nyugdíjas Klub.

Kiss Dániel – Makó

Vidám hangulatban ünnepeltek hétfő délután a klub tagjai. Fellépett Kiss Fruzsina, aki fuvolázott és szavalt is. Szabó Zoltánné, az Újvárosi Nyugdíjas Klub vezetője elmondta, hogy a karácsonyi ünnepséget mindig megtartják, hétfő a klubnapjuk, ahol férfiak és nők is részt vesznek. A férfiak külön is összejárnak biliárdozni, vasárnap, kedden és csütörtökön. Az 56 taggal rendelkező klub nem csak a nagyobb ünnepeket, hanem a névnapokat is megünnepli, a karácsonnyal együtt Viktória és Éva napot tartottak.

A következő évi programokat még nem tervezik, hiszen egy nagy költözés előtt áll a klub. – Nem tudjuk még, hogy jövőre mi lesz, mert ugye innen el kell, hogy költözzünk, ami egészen igénybe vesz minket, az Újvárosi Nyugdíjas Klub le lesz bontva a kézilabda pálya végett. Az eléggé el fog minket foglalni, olyan március-áprilisig biztos, mert átköltözünk a bölcsődének a helyére – mondta el Szabó Zoltánné.

A műsort követően átadták az ajándékokat a tagoknak, előkerültek a sütemények, és kötetlen beszélgetéssel folytatták a délutánt.

One Response

  1. Sajnos az önkormányzat és a települési képviselő úr nem vett részt az ünnepségen.Ilyen 20 év óta nem fordult elő.

Comments are closed.