Kiemelt hírek Makó Színes

162 gyerek bálozott a VargaBalett estjén

Öt éves jubileumát ünnepli idén a táncműhely, ezért úgy gondolták egy közös karácsonyi bállal is meglepik a gyerekeket. Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről is érkeztek növendékek.

Nagy Szabolcs – Makó

– A közösség, a csapatszellem nem is lehetne jobb, engem ez tart itt. Egy csomó barátot szereztem, és Józsi bácsi tökéletesen felkészít minket az előadásokra és a versenyekre is – mondja a 13 éves Pásztor Viktória Blanka. A Kálvin Téri Református Iskola diákja idén hetedik éve balettozik, első osztályos korában azért kezdett bele, mert nagyon nőiesnek tartotta.

Karácsonyi bállal most először lepték meg a táncműhely alapítói és a szülők a gyerekeket, akik az elmúlt öt évben minden decemberben a Diótörővel léptek fel.

– Nagyon sokat dolgoztak a gyerekek, ezért úgy gondoltuk, hogy most mi adunk valami ajándékot nekik. Az összefogás, közösség építés, annak a megélése, hogy egy csapat vagyunk, nagyon fontos számunkra, ez a bál is ezt erősíti – tudtuk meg Varga Józseftől.

A táncműhely alapítójától megtudtuk, az estre Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről is érkeztek növendékek, így összesen 162 gyerek bálozott közösen a Koronában.

navigate_before
navigate_next