Hírek Kiemelt hírek Makó

Zenés műsorral karácsonyozott a Belvárosi Nyugdíjas Klub

Általános iskolások közreműködésével tartották meg karácsonyi összejövetelüket a klub tagjai, az eseményen Farkas Éva Erzsébet polgármester is részt vett.

Kiss Dániel – Makó

Vidám hangulatban, zenével telt az ünneplés a Megyeház utcai klubban. Köteles Rozália, a Belvárosi Nyugdíjas Klub vezetője nyitotta meg a délutánt, ahol fiatal énekesek adtak műsort. A tagok csütörtökönként szoktak összegyűlni, a mai napon pedig a hagyományokat követve megtartották karácsonyi találkozójukat.

Köteles Rozália és a két fiatal énekes: Nagy-György Hanna és Panyor Martin

A Bartók tanulója, a negyedik osztályos Nagy-György Hanna is részt vett a műsorban. Elmondta, egyre több helyen lépnek fel, a mai nap pedig Kodály és adventi dalokat hallhatott a közönség. Osztálytársa, Panyor Martin nem csak énekel, hanem hangszeren is játszik, bár a műsorban csak énekelt. Ráadásul nem csak komolyzenével foglalkozik: nagyon szereti a rock zenét, ezért választott a dobot.

A műsor után megérkezett Farkas Éva Erzsébet polgármester is, aki a tagokkal beszélgetett a klubról, de arról is mesélt, hogy miként tölti majd családjával az ünnepeket. Szó esett a Belvárosi Nyugdíjas Klub múltjáról és jövőjéről is, illetve természetesen a mostani dolgokról, mint például a kiosztásra kerülő Erzsébet-utalványokról, hogy megkapta-e mindenki.