Hírek Kiemelt hírek Makó

Ünnepek alatt is telt házzal működik a Glorius

Nincs már szabad hely a decemberi ünnepekre a Grand Hotel Glorius-ban. A makói szálloda meghitt hangulattal és remek programokkal várja azokat, akik úgy döntöttek, a karácsonyt és a szilvesztert négycsillagos pihenéssel töltik.

Szabó Anita – Makó

Az már szinte megszokottnak tekinthető, ha az újévet egy vendéglátóhelyen, esetleg ismeretlenek társaságában köszöntjük, és a megszokott környezetünkből kimozdulunk. Az utóbbi esztendőben azonban egy új jelenség is kialakulóban van.

– Egyre többen választják azt a megoldást, hogy az otthonuktól távol karácsonyoznak. Vagy azért, mert távol élnek egymástól a családtagok, de a miatt is, hogy sokan nem akarják munkával tölteni az ünnepeket. Esetleg pont az az ajándék, hogy elutaznak pár napra egy szállodába kikapcsolódni – tudtuk meg Farkas Diánától.

A makói Grand Hotel Glorius sales managere örömmel számolt be arról, hogy december 24-étől kezdődően telt házzal működik a négycsillagos szálloda. – Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy akik bennünket választottak, meghitten tudják majd tölteni a pihenésüket. Szenteste napján lovas szános, majd gyalogos városnézésre is visszük a vendégeinket, a szobai bekészítésekkel is karácsonyi hangulatot próbálunk varázsolni. Természetesen különleges menüsor is készül erre az időszakra – tájékoztatott a kívül-belül díszbe öltözött Glorius értékesítési vezetője, aki azt is elárulta, nem csupán párok, de családok közül is sokan választják a szállodában töltött ünnep lehetőségét.

Sokakban felmerül a kérdés, vajon mennyire lehet bensőséges így karácsonyozni; Farkas Diána szerint a nyugodt napok, az egymásra szánt minőségi idő más nézőpontot adhat ennek megválaszolására.

–  Egészen máshogyan telik kipihenten és gondtalanul, feladatok nélkül a szabadság.  A wellness részlegünk folyamatosan üzemelni fog és a vendégeknek van lehetőségük a Hagymatikum fürdőben is feltöltődni. Már a szilveszterre is gondolunk, az egyik kozmetikai szalonnal egyeztettünk arról, hogy igény szerint a hölgyek alkalmi sminkjét, frizuráját is elkészítik, így a vendégeinknek arról sem kell majd gondoskodniuk – avatott be a szálloda munkatársa, aki többi kollégájával együtt már lelkesen készül az előttük álló decemberi napokra.

Mint megtudtuk, a Glorius szilveszteri mulatságára is elfogytak már a helyek. A Vigadóban különleges gálavacsora várja az óév búcsúztatókat, akiket a budapesti Taylorband szórakoztat majd.

navigate_before
navigate_next