Hírek Makó

Zeneiskolások játszottak az ÉFOÉSZ karácsonyán

Karácsonyi ünnepséget tartott az ÉFOÉSZ makói csoportja csütörtökön délután a Hajnal utcai klubban, a tagok mellett a Magán Zeneiskola diákjai kedveskedtek a közönségnek különböző zenei darabokkal.

Tanács Dóra Gréta – Makó

Tóthné Székely Mária, a klub vezetője elmondta, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítők Országos Érdekvédelmi Szövetségének makói csoportja  is rendez karácsonyi ünnepséget minden évben, idén vendégként a Magán Zeneiskola diákjai léptek fel, hogy kicsit ünnepélyesebbé tegyék a műsort. Emellett a klub fiataljai is különböző énekekkel, versekkel készültek, így köszöntötték családias körben a karácsonyt. Általában 25-30 fő vesz részt az eseményen, valamint a szülők is eljönnek

Juhász Tímea a Makói Magán Zeneiskola trombitásától megtudtuk, a mórahalmi versenyen mindannyian értek el valamilyen kimagasló eredményt, ezekből játszottak részleteket. Különböző karácsonyi énekekkel is készültek, amelyeket a klub tagjai is velük énekeltek. A rendezvény kellemes hangulatban telt, a résztvevőknek üdítőitalokkal, valamint szaloncukrokkal kedveskedtek.