Kék hírek Kiemelt hírek Makó

Eladta, majd visszalopta autóját

A Makói Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vettek egy férfit, aki eladta személyautóját, majd ellopta új tulajdonosától.

MH – Makó

A 21 éves férfi értékesítette Citroen típusú autóját, majd vásárolt helyette egy másik járművet. Később kiderült, hogy az új gépkocsi műszaki állapota nem megfelelő, ezért 2017. december 8-án 20 óra körül a vásárlója telephelyére ment és eltulajdonította a volt autóját. A rendőrök a feltételezett elkövetőt azonosították és őrizetbe vették. Vele szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

2 Responses

 1. Üdvözletem
  Kiigazítást kérnék a cikkel kapcsolatban, mert a vásárolt jármű a vásárláskor jó műszaki állapotban volt. A vásárló rontotta el a másfél hónap alatt, amíg használta. Ezt igazolni is tudom azzal, hogy a jármű a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál vizsgázott le a vevő vásárlása előtt. A két időpont között a jármű nem volt forgalomban, tehát más nem használta. Megjegyzem, hogy a műszaki probléma az volt, hogy a hátsó futómű elgörbült hirtelen.
  Csak a hír rossz fényben tünteti fel a cégem, és rontja a cég hírnevét.

  Köszönettel:
  Gyenge Gábor
  Tulajdonos

  1. Tisztelt Gyenge Gábor!

   A portálunk által kitett hír a rendőrség tájékoztatásának változtatás nélkül átvett szövege, amely sem névre, sem cégre való utalást nem tartalmaz. A rendőrségi tájékoztatással nem is járhatunk el másként.

Comments are closed.