Hírek Kiemelt hírek Makó

8 éves unokájával lépett fel a nyugdíjas klub karácsonyán

Kocsis Sándorné unokájával, Zsomborral lépett fel a tagok előtt a Vertán-telepi Nyugdíjas Klubban. A vidám hangulatú délutánon részt vett Weszelyné Véghseő Henriett települési képviselő is.

Kiss Dániel – Makó

Karácsonyi hangulatba került a Vertán-telepi Nyugdíjas Klub is, műsorral és összejövetellel készültek az ünnepre. A 12 éve alakult, 37 taggal rendelkező klub célja, hogy összetartsák az időseket és egyedülállókat, de házaspárok is vannak köztük – tudtuk meg Nádasdi Istvánnétól, a Vertán-telepi klub vezetőjétől.

Kocsis Sándorné évek óta a klub tagja, idén unokájával együtt adtak műsort. Ő a karácsony jelentéséréről beszélt, illetve verset szavalt, unokája, Kovács Zsombor pedig mesét mondott. A fiatal klubtag ráadásul aktívan részt vesz – nagymamájával együtt ­– a klub eseményein. Programokból pedig van bőven: kéthetente szoktak összegyűlni a nyugdíjasok a Munkás utcai klubban, de több nagyobb eseményt is szerveznek a város többi nyugdíjas klubjával együtt, illetve a vidéki klubokkal is jó kapcsolatot ápolnak.