Hírek Színes

Karácsonyi dalaival köszöntjük a születésnapos Sinatra-t

1915-ben, ezen a napon született az olasz származású Frank Sinatra. A mindig elegáns színész és énekes élete során rengeteg díjat zsebelt be, a Grammy-díjaktól az Oscar-ig, karrierje és magánélete is tele volt kalandokkal. Borítókép: Facebook/Frank Sinatra Fans

MH–színes

Partik, csillogás, karrier, négy házasság és rengeteg nő – Sinatra életét sok jelzővel illethetjük, de unalmasnak semmiképp sem mondhatnánk. Nem hiába mondta: „Csak egyszer élsz, de ha úgy csinálod, ahogy én, akkor az is épp elég.”

A hírhedten undok Sinatra, aki az olasz maffiával is jóban volt, akárhogy is, de hatalmas rajongásnak örvendett. Viszont ez sem mentette meg a súlyos depressziójától: egy alkalommal megpróbált véget vetni az életének, szerencsére időben megtalálták, így túlélte. Halálát végül szívroham okozta, utolsó mondata mindössze ennyi volt: „Vesztettem.”

Magánélete bár tele volt sikerekkel és kudarcokkal egyaránt, munkássága a mai napig meghatározó. Karácsonyi zenéi pedig kötelező elemei az ünnepnek. Hangolódjon Ön is Sinatra dalaival, vagy ahogy sokan hívták: A Hang.